New Kyoto Town House / Alphaville Architects

This is a residential house located on a narrow site in the centre of Kyoto, the old capital of Japan. The area is lined with traditional wooden townhouses. While inheriting the advantages of townhouses, we intended to overcome their drawbacks and create a comfortable and enjoyable space. The most characteristic feature of this house is the polyhedral form of the partition walls. They are not made by intuition but are based on logical concepts and perform multiple functions.

Source – Archdaily

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: