Myra Vale House by Katon Redgen Mathieson

This slideshow requires JavaScript.

Located in New South Wales, Australia, the Myra Vale House is situated on five acres with beautiful views from every room. Designed by Katon Redgen Mathieson, the compact glass and steel pavilion sits atop a raised foundation to allow for better views of the surrounding green landscape.

The house features floor-to-ceiling glass windows that allow sunlight to come in, as well as give the feeling of bringing the outdoors in. The terrazzo floors extend past the interior of the house to the outdoor patios. There is also a small lake and a 15-meter lap pool placed among the trees.

Source – Design Milk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: