Cleverly Adapted to a Steep Terrain: Casa Cambeses

Casa Cambeses was developed by architects Rui Grazina and is located on a 3300 square meter inclined surface in Cambyses, Barcelos, Portugal. The residence stands out due to an original concrete exterior and a few interesting landscape architecture details. Given the steep terrain condition, the 300 square-meter dwelling has two levels oriented to the east and one to the west. This side is buried and generates an underground floor. The residence is divided in two functional areas: the living and dining spaces are accommodated by the left side of the building, while the bedrooms are located on the right. The interior design is minimalist, achieved in a contemporary fashion. Floor to ceiling windows ensure a good indoor outdoor connection. Have a look and tell us what details you appreciate when it comes to the design of this project.

Source – Freshome

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: