Hangzhou Broadway Cinemas

Designed by Alex Choi and inspired by rolls of vintage movie film from a bygone era, the Hangzhou Broadway Cinemas has an oddly futuristic aesthetic. The curvelinear lines of the ceiling undulate like ribbons, creating a flow that directs traffic into the cinema. Moviegoers who pause for a brief moment from inhaling buttery popcorn will notice an oculus in the ceiling framed with circles that look like the rings emanating from a pebble dropped in a pond. The lobby has a familiar space station feel – stark and white, while the interior of the screening rooms have a dark vibe with shots of bright orange and pink. With an interior that beautiful it’s almost a shame they have to dim the lights!

Source – Knstrct

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: